Showridgeback-kisa puolivälissä

29.08.2023

Näyttelyvuosi ja sitä myöten Vuoden Showridgeback-näyttelypistekisa on edennyt puoliväliin. Näin eRRkkarin alla on hyvä kurkistaa, miltä pistetilanne näyttää. Perinteisesti eRRkkari on on tuonut listalle sutinaa isojen pistepottien myötä. Tänä vuonna voidaan odottaa samaa, sillä eRRkkariin on ilmoitettu reilusti yli 100 koiraa virallisiin luokkiin.

DolceBay_Wimbo_Ya_Jabali_Nea_Boman.jpg

Kuva: Dolcebay Wimbo Ya Jabali "Bobi", kuvaaja Alex Design

Urosten listalla kärkipaikkaa pitää tuore valioluokan uros Dolcebay Wimbo Ya Jabali "Bobi". Se valioitui kesäkuussa tyylillä napaten viimeisen sertinsä lisäksi ryhmävoiton ja BIS-2 sijoituksen! Bobi ei ole tänä vuonna jäänyt kertaakaan näyttelyssä ilman PU-sijoitusta.

Toisena listalla on junioriluokan uros Lumottu Hjordisson Alexander av Henry "Taisto" , joka on aloittanut näyttelyuransa todellisella ryminällä. Taisto on ollut virallisissa luokissa näytillä 10 kertaa ja vain yhden kerran se on jäänyt ilman PU-sijoitusta. Peräri 6 kertaa se on ollut PU-1. Ei hullumpi startti juniorille.

Kolmantena urosten listalla on junioriuros Kxoxo Ain't Misbehavin' "Ares", joka on 9 pisteen päässä kakkossijasta ja kärkeenkin on vain 22 pistettä. Areksella on tulos vasta viidestä näyttelystä siinä missä kärkikaksikolla on täydet 7 tulosta kirjattuna.

Kxoxo_IceIce_Baby_KatiKetonen.jpg

Kuva: Kxoxo Ice Ice Baby "Rozi", kuvaaja: Kati Ketonen

Narttujen puolella pistekisan kärjessä on 2-vuotias kesäkuussa valioitunut Kxoxo Ice Ice Baby "Rozi". Se on kieränyt kehiä ahkerasti ja PN-sijoituksia tältä vuodelta on komeat 9kpl, joista 5 kertaa se on palkittu PN-1 sijoituksella. 

Toisena narttujen listalla on 5-vuotias valioluokan narttu Lumottu Hildadotter Märtha av Utah "Lola". Lola on pärjännyt tasaisen vahvasti ja sillä on tältä vuodelta neljä PN-1 sijoitusta.

Kolmantena narttujen pistekisassa on Suomen kehien kestomenestyjä Aries Khan Margaret Tatcher of Lumottu "Hilda". 9,5 -vuotias rautainen veteraaninarttu on tytärtään Lolaa vain 2 pistettä perässä ja kärkeenkin on matkaa vain 26 pistettä. 

Narttujen listalla koko kärkikolmikolla on pisteet 7 näyttelystä eli niiden saldot kasvavat ainoastaan aiempaa isompien pistepottien myötä. 

Katso koko listaus >>

Näistä lähdökohdista lähdetään eRRkkariin - tsemppiä kehään kaikille!

Huom. pistetaulukko on päivitetty 21.8. pistetilanne vaihtelee viikottain ja voit seurata pistetilannetta Google-taulukon kautta omaan tahtiisi. Mikäli oman koirasi pisteet ovat mielestäsi väärin, olethan yhteydessä nina@lumottu.net

24.09.2023Open shown sääntöjä päivitetty
12.09.2023Kerhopäivän ohjelma
29.08.2023Showridgeback-kisa puolivälissä
22.08.2023Pentuvälityksessä uutisia
10.08.2023Valiogallerioita päivitetty
03.08.2023MH-kuvaus syyskuussa - ilmoita koirasi mukaan
25.04.2023Vuosikokouksen kuulumisia
30.03.2023Vuosikokous 2023, kutsu
03.03.2023eRRkkarin tuomarin esittely
14.02.2023eRRkkarin sivut avattu

Siirry arkistoon »