img_8458.jpg

Jäsenyys

Oletko kiinnostunut jäsenyydestä Suomen Ridgeback-yhdistyksessä? Tule mukaan aktiiviseen porukkaamme. Saat mm. laadukkaan neljä kertaa vuodessa julkaistavan jäsenjulkaisun, alennuksen kaikkiin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin, kutsuja rotuaiheisiin tilaisuuksiin ym. mukavaa yhdessä puuhastelua. Samalla tuet yhdistyksen tekemää työtä rhodesiankoirien ja jäsenistön hyväksi.

Jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toiminnan kehittämiseen joko vuosikokouksessa äänestämällä tai hakemalla vaikkapa toimihenkilöksi tai hallituksen jäseneksi.

Jos jäsenyys kiinnostaa, täytä sähköinen jäsenhakemus. Käsittelemme uudet jäsenhakemukset kahden viikon kuluessa.

SRB:n jäsenrekisterinä toimii Membook, ja rekisteröitymällä Membookiin maksat jäsenmaksusi nopeasti ja helposti. Huom! Jäsenmaksun voi maksaa vain käyttämällä jäsenmaksulaskun tietoja! Muulla tavoin maksetut maksut eivät kirjaudu jäsenrekisteriin.

Osoitteenmuutoksen voit tehdä kätevästi itse Membookissa!

Jäsenmaksu 2022: 35 €
Jäsenmaksu 2023: 35 €

Huomioithan, että jäsenedut ovat voimassa vasta jäsenmaksun maksamisen jälkeen.

Tutustumisjäsenyys

Suomen Ridgeback-yhdistys ry:n kasvattajajäsenten on mahdollista tarjota pentujensa ostajille maksutonta tutustumisjäsenyyttä pennun luovutuksen yhteydessä. Tutustumisjäsenyys on voimassa liittymisvuoden. Tutustumisjäsenelle lähetetään liittymishetkestä alkaen ilmestyvät lehdet ja aiemmin samana vuonna ilmestyneet jäsenlehdet mahdollisuuksien mukaan. Tutustumisjäsenellä on samat edut kuin perusjäsenelläkin.

Tutustumisjäsenyyden aktivoimiseksi pennunostaja täyttää sähköisen jäsenhakemuksen ja valitsee jäsentyypiksi "tutustumisjäsen". Kasvattajan tulee ilmoittaa yhdistyksen hallitukselle tutustumisjäseneksi liitettävien nimet. Anomus tutustumisjäsenyydestä ja kasvattajan ilmoitus tutustumisjäsenistä tulee tehdä kolmen kuukauden kuluessa pentueen syntymästä. Kasvattaja lähettää listan tutustumisjäsenistä hallituksen sihteerille sähköpostitse sihteeri (a) ridgeback.fi tai kirjepostina yhdistyksen sihteerin osoitteeseen.

Tutustumisjäsenyys on voimassa vain uusille jäsenille (ei aiempaa jäsenyyttä yhdistyksessä), yhdelle henkilölle per pentu ja koskee vain pennun ensimmäistä omistajaa. Tutustumisjäsenelle lähetetään automaattisesti lasku seuraavan vuoden jäsenmaksusta. Tässä yhteydessä tutustumisjäsen voi halutessaan perua jäsenyytensä.