Rhodesiankoira Rescue

copyright_pinja_kontala.jpgRhodesiankoira Rescue toimii yhdistyksen hallituksen alaisuudessa ja sen tehtävänä on auttaa niitä perheitä/henkilöitä, jotka joutuvat luopumaan rhodesiankoirastaan syystä tai toisesta. Rescue-yhteyshenkilö auttaa uuden kodin etsimisessä ja valinnassa, jotta kodinvaihtaja saisi itselleen uuden mukavan, pysyvän ja rakastavan kodin.

Joudutko luopumaan rhodesiankoirastasi elämäntilanteen tai muun syyn takia? Otathan yhteyttä!

Yhdistyksen rescue-vastaava auttaa uuden, luotettavan ja pysyvän kodin löytämisessä koirallesi.

Rhodesiankoirien rescue yhteyshenkilö:

Maaret Ridanpää
Puh: 040 549 6820
Sähköposti: maaret.ridanpaa(at)gmail.com

*************

Uutta kotia etsivät rhodesiankoirat:

****************

Uutta kotia etsii elokuussa 8 v. täyttävä rhodesiankoira. Foxy on ruskeakirsuinen, steriloitu ja terve narttu, jolla ei ole allergioita. Se on ahne, vilkas, itsepäinen ja joskus arvaamatonkin. Foxy tarvitsee omistajan, jolla on koirakokemusta. Se ei sovi toisen narttukoiran kanssa samaan talouteen, mutta voisi viihtyä uroksen kaverina. Foxy turhautuu helposti yksin jäädessään. Foxy on aina asunut omakotitalossa, joten se lienee ainut vaihtoehto jatkossakin vahtimistaipumuksen vuoksi.

Jos voisit tarjota Foxylle kodin, otathan yhteyttä joko omistajaan puh. 050 307 1777 / Jenny tai rescue-välittäjä Maaretiin puh. 040 549 6820 tai maaret.ridanpaa@gmail.com.