Uutta kotia etsivät rhodesiankoirat

copyright_pinja_kontala.jpg

Rhodesiankoirien uudelleensijoituksen yhdyshenkilö toimii yhdistyksen hallituksen alaisuudessa ja hänen tehtävänään on auttaa niitä perheitä/henkilöitä, jotka joutuvat luopumaan rhodesiankoirastaan syystä tai toisesta. Yhteyshenkilö auttaa uuden kodin etsimisessä ja valinnassa, jotta kodinvaihtaja saisi itselleen uuden luotettavan, pysyvän ja rakastavan kodin.

Joudutko luopumaan rhodesiankoirastasi muuttuneen elämäntilanteen tai muun syyn takia? Otathan yhteyttä!

Voit ilmoittaa halukkuudestasi tarjota rhodesiankoiralle kodin vaikka tällä sivulla ei olisi yhtään ilmoitusta. Yhdyshenkilö voi tällöin mahdollisesti ottaa yhteyttä jo ennen ilmoituksen julkaisua.

Yhteyshenkilö:

Maaret Ridanpää
Puh: 040 549 6820
Sähköposti: maaret.ridanpaa(at)gmail.com

*************

Uutta kotia etsivät rhodesiankoirat:

****************

Kastroimaton pian 4-vuotias rhodeuros Chaka (synt. 15.8.2016) etsii uutta kotia. Oikealta nimeltään hän on Rayridge knight of honor, maksakuonoinen venäjän tuonti ja edelleen Venäjän rekisterissä. Chaka on terve, arvonsa tunteva, määrätietoinen ja voimakas koira. Chaka on näyttelykelpoinen ja hänestä saisi varmasti innokkaan harrastuskaverin myös moniin muihin harrastuksiin. Chakalla on voimakas riistavietti ja myös vahtiviettiä löytyy kotona. Tekemisen vastapainoksi Chaka nauttii rhodemaiseen tapaan rauhasta.

Chakalla on kokemusta asumisesta niin kerrostalossa, rivitalossa kuin omakotitalossakin. Chakan ollessa pentu samassa taloudessa asui myös kissoja. Chaka on elänyt tähänastisen elämänsä toisen vanhemman rhodeuroksen seurana, mutta soveltuisi varmasti parhaiten vanhemman nartun seuraksi. Chaka ei tule toimeen pienten lasten kanssa ja saattaa ärsyyntyä myös isommista lapsista. Chaka tarvitsee aikaa luottamuksen voittamiseksi, mutta kiintyy voimakkaasti omiin ihmisiinsä.

Jos voisit mahdollisesti antaa Chakalle uusin kodin, otathan yhteyttä omistajaan puh. 0415384696 tai kiiskisennoora(a)gmail.com.

Chaka-uutta_kotia_etsii.jpg

***