Uutta kotia etsivät rhodesiankoirat

copyright_pinja_kontala.jpg

Tällä sivulla julkaistaan tiedot uutta kotia etsivistä Suomen kennelliittoon rekisteröidyistä rhodesiankoirista.

Joudutko luopumaan rhodesiankoirastasi muuttuneen elämäntilanteen tai muun syyn takia? Otathan yhteyttä! Ole myös yhteydessä koirasi kasvattajaan jättäessäsi kodinvaihtoilmoitusta.

Yhdistys lisää sivuilleen omistajan ilmoituksella kuvan ja tärkeät tiedot (sukupuoli, ikä, millaista kotia etsii) koirasta. Omistaja jättää tarkemmat yhteystiedot pentuvälitykseen oheisella lomakkeella. Nämä tiedot pentuvälittäjä kertoo koirasta kiinnostuneille ihmisille. Omistaja on vastuussa koirasta ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta.


Rhodesiankoirien uudelleensijoituksen yhdyshenkilö toimii yhdistyksen hallituksen alaisuudessa ja hänen tehtävänään on auttaa niitä perheitä/henkilöitä, jotka joutuvat luopumaan rhodesiankoirastaan syystä tai toisesta.

Yhteyshenkilö auttaa uuden kodin etsimisessä ja valinnassa, jotta kodinvaihtaja saisi itselleen uuden luotettavan, pysyvän ja rakastavan kodin.

Yhdistys tai yhteyshenkilö eivät ole vastuussa kotia vaihtavista koirista, vaan uusi koti ja omistaja/kasvattaja keskustelevat keskenään kodin vaihtamisesta ja sopivat yksityiskohdista. Yhdistys tai yhteyshenkilö eivät myöskään ole vastuussa mahdollisista vahingoista ja ongelmista, joita kotia vaihtava koira saattaa aiheuttaa.

Voit ilmoittaa halukkuudestasi tarjota rhodesiankoiralle kodin vaikka tällä sivulla ei olisi yhtään ilmoitusta. Yhdyshenkilö voi tällöin mahdollisesti ottaa yhteyttä jo ennen ilmoituksen julkaisua.

Yhteyshenkilö:

Maaret Ridanpää
Puh: 040 549 6820
Sähköposti: maaret.ridanpaa(at)gmail.com

*************

Uutta kotia etsivät rhodesiankoirat:

Ei koiria tällä hetkellä