utta kotia etsivät rhodesiankoirat

copyright_pinja_kontala.jpg

Rhodesiankoirien uudelleensijoituksen yhdyshenkilö toimii yhdistyksen hallituksen alaisuudessa ja hänen tehtävänään on auttaa niitä perheitä/henkilöitä, jotka joutuvat luopumaan rhodesiankoirastaan syystä tai toisesta. Yhteyshenkilö auttaa uuden kodin etsimisessä ja valinnassa, jotta kodinvaihtaja saisi itselleen uuden luotettavan, pysyvän ja rakastavan kodin.

Joudutko luopumaan rhodesiankoirastasi muuttuneen elämäntilanteen tai muun syyn takia? Otathan yhteyttä!

Voit ilmoittaa halukkuudestasi tarjota rhodesiankoiralle kodin vaikka tällä sivulla ei olisi yhtään ilmoitusta. Yhdyshenkilö voi tällöin mahdollisesti ottaa yhteyttä jo ennen ilmoituksen julkaisua.

Yhteyshenkilö:

Maaret Ridanpää
Puh: 040 549 6820
Sähköposti: maaret.ridanpaa(at)gmail.com

*************

Uutta kotia etsivät rhodesiankoirat:

****************


Uutta kotia etsii 2-vuotias kastroimaton uros Boss. Boss on kiltti ja tottunut lapsiin. Tulee toimeen narttujen kanssa, mutta ei siedä muita uroksia.

Boss on terve ja viralliset terveystulokset löytyvät täältä . Selkä on kuvattu epävirallisesti ja todettu LTV4 (8 nikamaa) sekä spondyloosimuutoksia. Nämä eivät kuitenkaan haittaa arjessa ja Bossista saa hyvän seura- ja harrastuskaverin.

Boss on hankittu jalostuskoiraksi, mutta selkätulosten myötä se ei sovellu jalostukseen. Omistaja etsii ensisijaisesti yhteistyökotia, joka ottaisi Bossin omakseen, mutta yhteys nykyiseen omistajaan (Kennel Maanhaar Primo-Creatus kasvattaja) säilyisi.

Lisätietoa Bossista löydät täältä

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan Bossille kodin, ota yhteyttä:

046 6424 572 Ann (venäjä/englantia)
040 8496 324 Ville (suomi)
Sposti: annkaihila@gmail.com