Uutta kotia etsivät rhodesiankoirat

Tällä sivulla julkaistaan tiedot uutta kotia etsivistä Suomen kennelliittoon rekisteröidyistä rhodesiankoirista.
Joudutko luopumaan rhodesiankoirastasi muuttuneen elämäntilanteen tai muun syyn takia? Otathan yhteyttä! Olethan yhteydessä myös koirasi kasvattajaan jättäessäsi kodinvaihtoilmoitusta! Suomen Ridgeback-ydistyksen jäsenkasvattajat ovat sitoutuneita auttamaan kasvattinsa uudelleensijoituksessa.

Yhdistys lisää sivuilleen omistajan ilmoituksella kuvan ja tärkeät tiedot (sukupuoli, ikä, millaista kotia etsii) koirasta ja koiran omistajan yhteystiedot. Omistaja toimittaa tarkemmat tiedot hallituksen sähköpostiin. Omistaja vastaa koirasta ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Yhdistys ei ole vastuussa kotia vaihtavista koirista, vaan uusi koti ja omistaja/kasvattaja keskustelevat keskenään kodin vaihtamisesta ja sopivat yksityiskohdista. Yhdistys ei myöskään ole vastuussa mahdollisista vahingoista ja ongelmista, joita kotia vaihtava koira saattaa aiheuttaa.

Voit ilmoittaa halukkuudestasi tarjota rhodesiankoiralle kodin vaikka tällä sivulla ei olisi yhtään ilmoitusta. Yhdistys voi tällöin mahdollisesti ottaa yhteyttä jo ennen ilmoituksen julkaisua.

Toistaiseksi uudelleensijoituksien yhteyshenkilönä toimii hallitus.

Yhteystiedot:

Hallitus
Sähköposti: hallitus@ridgeback.fi

Uutta kotia etsivät rhodesiankoirat:

DolceBay Kujiamini Ya Bahati, Baro
EJ46749/20
s. 29.9.2020

Baro etsii uutta kotia, jossa ei ole ainakaan pieniä lapsia. Barolla on joitain ruoka-aineallergioita, mutta iho on pysynyt hyvässä kunnossa, kun on löydetty toimiva ruokavalio. Hän syö tällä hetkellä ProBoosterin aikuisten lammas-riisinappulaa (Adult Sensitive Lamb).
Baro on peruskoulutettu ja tulee pääosin kaikkien leikattujen urosten ja narttujen kanssa toimeen. Hän on varautunut uusia ihmisiä kohtaan ja remmissä rähjääminen pitäisi saada koulutettua pois. Baro on asunut maalla, joten viihtyisi jatkossakin paremmin maalla kuin taajamassa.


Motivoituu koulutuksessa hyvin myös leikityksellä.On nopea oppimaan ja tykkää paljon toko tyyppisistä harjoitteista.Uskollinen ja rapsutuksia rakastava perheenjäsen.Irti tottelee moitteettomasti.Ei karkaile. Aiemmin harrastettu juoksua ja tykkää erittäin paljon.

Yhteydenotot:
omistaja Rosanna Ahonen, rosannajylha@hotmail.com