Yhdistys

ridgeback_logo_srb.jpgSuomen Ridgeback -yhdistys - Finska Ridgeback -föreningen ry perustettiin v. 1988. Suomen Kennelliitto hyväksyi yhdistyksen rotua harrastavaksi yhdistykseksi v. 1998. Rotujärjestömme on Suomen Seurakoirayhdistys ry. Yhdistyksestä käytetään lyhennettä SRB.

Yhdistys pyrkii lisäämään rhodesiankoiria koskevaa rotutietoutta maassamme, mm. julkaisemalla artikkeleja ja ylläpitämällä näitä sivustoja. Yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia, joista lisätietoa saat tapahtumakalenterista. Tapahtumat ovat avoimia kaikille rodusta kiinnostuneille.

Yhdistys julkaisee jäsenilleen Ridgeback-lehteä, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa (maaliskuu, kesäkuu, syyskuu ja joulukuu). Lehti sisältää rhodesiankoira-aiheisia juttuja, ilmoituksia ja uutisia sekä silloin tällöin myös asiantuntija-artikkeleita esim. terveysasioista.

Jalostustarkastuksia järjestetään tarpeen mukaan. Jalostustarkastukset ovat avoimia tilaisuuksia. Lisätietoja jalostustarkastuksesta saat jalostustoimikunnalta. Rodulla on jalostuksen tavoiteohjelma ja kuulumme PEVISAan .

Yhdistys on jäsenenä Suomen Kennelliitto ry:ssä, Suomen Seurakoirayhdistys ry:ssä, Helsingin Seudun Kennelpiiri ry:ssä sekä Suomen Vinttikoiraliitossa.

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT