Yhdistys

ridgeback_logo_srb.jpgSuomen Ridgeback -yhdistys - Finska Ridgeback -föreningen ry perustettiin v. 1988. Suomen Kennelliitto hyväksyi yhdistyksen rotua harrastavaksi yhdistykseksi vuonna 1998 ja rhodesiankoirien rotujärjestöksi vuonna 2019. Yhdistyksestä käytetään lyhennettä SRB.

Yhdistys pyrkii lisäämään rhodesiankoiria koskevaa rotutietoutta maassamme, mm. julkaisemalla artikkeleja ja ylläpitämällä näitä sivustoja. Yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia, joista lisätietoa saat tapahtumakalenterista. Tapahtumat ovat avoimia kaikille rodusta kiinnostuneille.

Yhdistys julkaisee jäsenilleen Ridgeback-lehteä, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa (maaliskuu, kesäkuu, syyskuu ja joulukuu). Lehti sisältää rhodesiankoira-aiheisia juttuja, ilmoituksia ja uutisia sekä silloin tällöin myös asiantuntija-artikkeleita esim. terveysasioista.

BritCare_logo.JPGJalostustarkastuksia järjestetään tarpeen mukaan. Jalostustarkastukset ovat avoimia tilaisuuksia. Lisätietoja jalostustarkastuksesta saat jalostustoimikunnalta. Rodulla on jalostuksen tavoiteohjelma ja kuulumme PEVISAan .

Yhdistys on jäsenenä Suomen Kennelliitto ry:ssä, Helsingin Seudun Kennelpiiri ry:ssä sekä Suomen Vinttikoiraliitossa.

Yhdistyksen virallinen kumppani kaikissa tapahtumissa on Brit Care. Tutustu Brit Caren korkealaatuiseen valikoimaan >>

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

REKISTERISELOSTE