Jalostustoimikunnan uutiset:

Jalostustarkastuksen 19.11. ilmoittautuminen on auki

Torstai 2.11.2023 klo 11.11


Ulkomuodon jalostustarkastuksessa koiran rakenne arvioidaan yksityiskohtaisesti. Tarkastus pohjautuu rotumääritelmään, jalostuksen tavoiteohjelmassa asetettuihin tavoitteisiin sekä rotukohtaisiin ohjeisiin. Ulkomuodontarkastukseen osallistuvan rhodesiankoiran tulee olla vähintään 2-vuotias.
Tarkastajina toimivat ulkomuototuomari Paula Rekiranta sekä rhodesiankoirakasvattaja Satu Laakso.
Tarkastuksen hinta on 45 euroa/koira (SRB:n jäsenten omistamat koirat) ja 60 euroa/koira (ei-jäsenten koirat). Ulkomuodon tarkastuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, paikkoja tarkastukseen on 14 kpl. Tarkastuksen toteutumiselle osallistuvien koirien minimimäärä on viisi (5).
Rhodesiankoirien ulkomuodon jalostustarkastustuloksen tulevalle koiralle tulee ostaa sähköinen lähete Omakoiran kautta. Ostettu lähete pitää ilmoittaa SRB:n jalostustoimikunnalle, jotta voimme kirjata koiran tarkastuspöytäkirjan Kennelliitolle KoiraNettiin.
Ilmoittautuminen on nyt auki, viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.11.2023.
Ilmoittautumiset jalostustoimikunnalle sähköpostitse: jalostustoimikunta[at]ridgeback.fi
Laita sähköpostiin koiran nimi ja rekisterinumero.
Maksutiedot saa ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuminen on vahvistettu vasta kun ilmoittautumisten vastaanottajalle on toimitettu maksukuittikopiot ulkomuodonjalostustarkastuksen ilmoittautumismaksusta ja SKL:n sähköisestä lähetteestä.
Ilmoittautuminen on sitova!