Tapahtumakalenteri

11.5.2024

Rotumestaruus 2024Lauantai  11.5.2024

Suomen Ridgeback-yhdistys ry järjestää ensimmäiset epäviralliset monen lajin rotumestaruudet rhodesiankoirille 11.5.2024! Lajeina ovat canicross, rally-toko, agility ja hoopers.

Mestaruutta voi tavoitella kaikki rhodesiankoirat. Luvassa huippupalkinnot!

Mestaruudet järjestetään Hattulassa, Kaiku Training- hallilla ja sen läheisyydessä. Paikka sijaitsee aivan moottoritien tuntumassa, Tampereelta ja Helsingistä ajomatka kestää noin tunnin. Tapahtuma kestää koko päivän ja päivä alkaa aamulla canicross- mestaruudella.


Ilmoittautuminen on nyt auki!

Ota tapahtuma seurantaan myös yhdistyksen facebook- sivuilla! Julkaisemme tietoja tapahtumaan liittyen talven ja kevään aikana.
 

Tapahtumapaikka: Kaiku Training, Merventie 58, 13720 Parola

Hinnat:

Rotumestaruudet
SRB ry:n jäsenet / ei-jäsen:25 / 30 euroa
2. Laji samalla koiralla 20 / 25 euroa
3. Laji samalla koiralla 15 / 20 euroa

Kaikille avoimet epäviralliset kisat: Hinta 7 euroa / kisa

Canicross

1 km matka, jonka koirakot suorittavat arvotussa osallistumisjärjestyksessä. 1 min 30 sek väliaikalähtö, ohituksia ei ole. Koiran osallistumisikäraja 18kk.
Osallistumisoikeus vain rhodesiankoirilla

Rally-TOKO
Tuomarina: Ilmoitetaan myöhemmin
Rally-tokossa suoritetaan alokasluokan rata. Koiraa saa halutessaan palkata radalla. Palkkauksella on kuitenkin vaikutusta pisteisiin. Ei ikärajaa.
Muilla roduilla on mahdollisuus osallistua radalle rotumestaruuskilpailun ulkopuolella.

Agility
Tuomarina Jasmiina Angervuo
Rotumestaruusrata: Rata suunnitellaan rhodesiankoirien linjoille. Rotumestaruusradalla on putkia ja hyppyesteitä (hyppy, pituus, muuri, rengas) ja se vastaa tasoltaan 1-luokan rataa. Hyppykorkeus on 50 cm. Ikäraja 18 kk

Kaikille avoin epävirallinen kisa
Putkia ja tavallisia hyppyjä. Rata on helpompi kuin rotumestaruusrata. Hyppykorkeuden voi valita 10, 20, 30, 40 ja 50 cm. Episradalla koiraa saa palkata, mutta se vaikuttaa pisteisiin.
Ikäraja 18 kk.

Hoopers
Tuomarina: Jasmiina Angervuo
Rotumestaruus radat Hoopers radat suunnitellaan erityisesti rhodesiankoirien linjoille. Ohjaus tapahtuu ohjausalueelta, mutta rata itsessään on tasoa möllirata. Koiran ei siis tarvitse vielä olla täysin kisavalmis. Suoritusaika vaikuttaa tulokseen.

Kaikille avoin epävirallinen rata
Epiksissä radan saa ohjata joko ohjausalueelta tai ohjausalueen ulkopuolelta. Tällä on vaikutusta pisteisiin. Suoritusaika vaikuttaa tulokseen.
Ikäraja 18kk
20231103_103608_0000.png