Tapahtumakalenteri

21.3.2023

Ilmainen luento: Mikä on MH-luonnekuvausTiistai  21.3.2023

MH-luonnekuvaus mikä se on ja miksi siihen kannattaa jokaisen koiran osallistua?

Luento MH-luonnekuvauksesta järjestetään 21.3.2023 klo 18.00 Teams-luentona. Luennon pitää Laura Lamminsivu, joka on toiminut jo 10 vuoden ajan MH-luonnekuvausten toimihenkilönä ja  järjestäjänä ja 2022 vuodesta testinohjaajana. Luennolla käydään läpi mikä MH-kuvaus on, miten sinne ilmoittaudutaan, mitä tarvitsee tietää tai osata ja mitä kuvauksen aikana tapahtuu.
Luennon tarkoituksena on laskea kynnystä ilmoittautua mukaan kuvaukseen. Kuvaus antaa tärkeää infoa koiran perusluonteesta omistajalle ja kasvattajalle sellaisista asioista, jotka eivät välttämättä käy ilmi arkitilanteissa ja kotioloissa. Luennon kesto on 1,5-2h riippuen siitä miten paljon keskustelua aihe herättää.
Luento on rhodesiankoirien omistajille ilmainen. 

26.3.2023

Agility- ja Hoopers -päiväSunnuntai  26.3.2023 - Hattula

Suomen Ridgeback-yhdistys ry järjestää jäsenilleen agility ja hoopers- päivän, sunnuntaina 26.3.2023 Hattulassa Kaiku-trainingin hallilla. Päivän aikana järjestetään lajitutustumista sekä ratatreeniä koirakoille, joilla on jo lajeista kokemusta.

Lajitutustuminen alkaa 14:00 lyhyillä teoriaosuuksilla ja tämän jälkeen koirakoiden kanssa tutustutaan turvallisesti lajeissa käytettäviin esteisiin. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Kouluttajina toimivat yhdistyksen omat jäsenet, Tiia ja Tiina, joilla on itsellään lajeista kokemusta. Lajitutustuminen sopii mainiosti myös pennuille.

Agilitykuva.jpeg

Agilityyn osallistujat tutustuttaa Tiia Hakala, joka toimii Suomen Ridgeback-yhdistyksen lajivastaavana. Hän harrastaa agilitya rhodesiankoiriensa kanssa ja kisaa kolmosluokassa.

Hoopersiin tutustuttamisesta vastaa Tiina Niemensivu. Hän harrastaa agilitya ja hoopersia rhodesiankoiriensa kanssa ja kouluttaa kummankin lajin alkeita. Tiina on suorittanut agilityn apuvalmentajan pätevyyden 2022.

Lajitutustumisten jälkeen pidetään lyhyt radan rakennustauko ja noin 16:30 aloitamme ratatreenit hoopers- koirakoiden kanssa. Päivä päättyy agilityn ratatreeneihin. Ratatreeneihin ovat tervetulleita kaikki koirakot, jotka suorittavat jo kokonaista rataa tai radan pätkiä. Treeniä tehdään koirakoiden tason mukaan, mutta jonkinlaista esteosaamista ja lajituntemusta on jo hyvä olla. Päivä päättyy 20:30.

Päivän ratatreeniosuuksien kouluttajana toimii Tiinamari Harjula. Hänen lajeinaan ovat agility sekä hoopers. Valmentajana hän keskittyy erityisesti koirakon mielentilaan ja siihen, että se on optimaalinen oppimiselle.

Tiinamari on osaava kouluttaja myös silloin, jos koirakolla on harjoittelussaan haasteita esimerkiksi vireen kanssa. Häiriöherkkyys tai paineongelmat eivät myöskään ole este saapua hänen koulutukseensa.

Ilmoittautuminen:

Sähköpostilla osoitteeseen: tiia.t.hakala(at)gmail.com

Ilmoittautuminen 9.3.2023 mennessä

Avaamme ilmoittautumisen 4.3.2023 yhdistyksen ulkopuolisille

Ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot:

  • Ohjaajan nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Koiran nimi
  • Koiran ikä
  • Koirakon taso (osallistutko ratatreeniin vai lajitutustumiseen) Jos osallistut ratatreeniin, osallistutko hoopersiin vai agilityyn?
Voit myös halutessasi kertoa vapaamuotoisesti millaista treeniä kaipaatte. Ilmoittautumisen jälkeen saat kuittauksen ja maksutiedot.

Hinnat:

  • Lajitutustuminen yhdistyksen jäsenille 30 euroa
  • Lajitutustuminen yhdistyksen ulkopuolisille 35 euroa
  • Ratatreenit yhdistyksen jäsenille 45 euroa
  • Ratatreenit yhdistyksen ulkopuolisille 50 euroa

Huomioithan, että jäsenetujen hyödyntäminen onnistuu vain jos olet maksanut vuoden 2023 jäsenmaksun.