Tapahtumakalenteri

9.2.2019

Nose Work koulutusta VantaallaLauantai  9.2.2019 - Vantaa
Nose Work koulutuspäivä aloitteleville koirakoille Vantaalla la 9.2.2019 klo 12-16

Koirakeidas -koulutuskeskus
Vantaanpuistontie 29, 01730 Vantaa (Navigaattoriin osoitteeksi Åbyntie)

Haluatko kokeilla Nose Workia koirasi kanssa tai tulla tutustumaan lajiin ilman koiraa? Tämä koulutuspäivä on tarkoitettu lajiin tutustuville koirakoille. Päivä sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoittelua koiran kanssa. Mukaan mahtuu 8 koirakkoa ja lisäksi kuunteluoppilaita!

Koiralla tai ohjaajalla ei tarvitse olla aiempia Nose Work taitoja. Mukaan tarvitset koiralle maistuvat makupalat tai vastaavan palkan sekä itsellesi iloisen mielen. Koulutukseen osallistuvien koirien alaikäraja on 4kk.

Kouluttajana toimii Miikka Ounila. Miikka on Suomen Poliisikoirayhistyksen puheenjohtaja. Hän on toiminut poliisin erikoiskoiraohjaajana 16 vuoden ajan ja mm. voittanut vuonna 2016 koiransa kanssa huumausaine-etsinnän Suomen mestaruuden. Hän on kouluttanut Nose Work -kouluttajia koiran nenänkäytöstä sekä hajuerottelusta ja on mm. norsunluun etsintään Afrikassa koiria kouluttaneen Team Rokan perustajajäsen.

Koulutuspäivän hinta on 60€ per koirakko (SRB:n jäsenet) ja 75€ per koirakko (ei-jäsenet), kuunteluoppilaat 5€ per hlö.

Ilmoittautumiset ensisijaisesti SRB:n jäsenille 30.11. asti, jonka jälkeen myös ei-jäsenille.

Kyselyt ja ilmoittautuminen Ari Korhonen 0504602105 / aripkorhonen@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus maksetaan 14vrk sisällä ilmoittautumisesta. Paikan voi myydä eteenpäin, jos itse estyy osallistumasta.