eRRkkari 2023

Rhodesiankoirien erikoisnäyttely eRRkkari 2023 järjestetään tänä vuonna syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingissä Helsingin Vinttikoirakeskuksessa. Kehä sijaitsee nurmikentällä. Näyttely on ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut 5-7 kk ja 7-9 kk ja jälkeläisluokka sekä lemmikkiluokat.

Tuomariksi on kutsuttu Monika Pehr Saksasta. Hän kasvattaa rhodesiankoiria kennelnimellä Thuraia. Monikan esittely löytyy yhdistyksen Facebook-sivulla. Pidä sivu seurannassa, sillä vain sinne päivittyy viimeisimmät uutiset. Toivottavasti näemme eRRkkarissa!

Ohjelma

Lauantai: Pennut 5-7 kk ja 7-9 kk sekä urokset
Sunnuntai: Lemmikit sekä nartut

Erikoiskilpailut: Paras ridge, paras pää, parhaat liikkeet ja paras maksakuono valitaan erikseen virallisten luokkien uroksista (lauantai) ja nartuista (sunnuntai). Lisäksi lemmikkiluokan urokset ja nartut kilpailevat yhdessä lemmikkien paras ridge, paras pää, parhaat liikkeet ja paras maksakuono kilpailussa (sunnuntai).

Virallisissa luokissa sijoitetaan 10 parasta urosta ja narttua. Kasvattaja- ja jälkeläisluokat arvostellaan sunnuntaina.

Loppukilpailut

Lauantai: ROP-pentu, paras uros, uroksien erikoiskilpailut
Sunnuntai: Lemmikit kaikki luokat, paras narttu, narttujen erikoiskilpailut, ROP-kasvattaja, ROP-jälkeläisryhmä, ROP-maksakuono, ROP-juniori, ROP-veteraani, ROP

Aikataulukirje

Ilmoittautuminen (viralliset luokat)

Ilmoittautuminen vain netissä 7.8.2023 mennessä:


Ilmoittaumismaksut:

15.4.2023 mennessä 35 € (pennut ja veteraanit 30 €)
31.7.2023 mennessä 42 € (pennut ja veteraanit 35 €
7.8.2023 mennessä 50 €

Yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokassa.

Ilmoittautuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, ja onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiin. Virallisen luokan ilmoittautumista ei voi maksaa yhdistyksen pankkitilille tai yhdistyksen MobilePaylle!

Lemmikkiluokat

Lemmikkiluokat arvostellaan sunnuntaina 3.9.2023. Lemmikkiluokan koirat voivat osallistua lemmikkien erikoiskilpailuihin paras ridge, paras pää, parhaat liikkeet ja paras maksakuono. Tuomari valitsee koirat erikoiskilpailuihin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 31.7.2023 mennessä lomakkeella. Ilmoittautumismaksun tulee olla maksettu ennen ilmoittautumista.

SRB:n jäsenet: 30 €, pennut ja veteraanit 25 €, yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokassa
Ei jäsenet: 35 €, pennut ja veteraanit 30 €, yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokassa

Ilmoittautumismaksu maksetaan SRB tilille FI06 1247 3000 1018 52. Maksaessasi käytä viitettä 4404. Voit maksaa myös MobilePaylla, tunnus: 60925. MobilePaylla maksettaessa kirjoita maksun kommenttiin "eRRkkari23".

lemmikkiluokan säännöt

Lemmikkiluokkaan ilmoitetun koiran esittäjä kertoo koiran arvostelun alkaessa tuomarille syyn, miksi koira on lemmikkiluokassa. Syyvaihtoehtoja ova esimerkiksit: kivespuutos, värivirheellisyys (esim. liikaa mustaa tai valkoista), ridgevirhe, ridgettömyys, purentavika, hammaspuutokset ja häntämutka. Tuomari ottaa arvostelussa huomioon ilmoitetun/ilmoitetut ”virheet” ja ne eivät vaikuta koiran arvosteluun heikentävästi.

Urokset ja nartut arvostellaan erikseen, lukuun ottamatta rotunsa paras-, kasvattaja- ja jälkeläisluokkia sekä erikoiskilpailuja. Erikoiskilpailuihin tuomari kutsuu valitsemansa koirat. Lemmikkiluokissa arvostellaan kaikki Kenneliitton erikoisnäyttelysääntöjen mukaiset luokat.

* Käyttöluokkaan voi osallistua koira, jolla on vahvistettu käyttövalion (KVA) tai jäljestämisvalion arvo (JVA).

Suomen Kennelliiton antidoping-säännöt koskevat myös lemmikkiluokan koiria.

Toimikunta

Puheenjohtaja: Nina Lindqvist
Sihteeri: Harry Turtiainen
Tuomarisihteeri: Harry Turtiainen
Rahastonhoitaja: Ann-Sofie Holmberg
Sponsoriasiat: Kaisa Kosonen
Jäsenet: Essi Jakonen ja Olivia Wegelius

Tiedustelut (Inquiries also in English)

Näyttelyä ja ilmoittautumisia koskevat tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla nina (@) lumottu.net tai 0400 689 629.