Kuva: Kati Ketonen

eRRkkarissa 2018 arvostellaan myös lemmikkiluokat. Lemmikkiluokkiin voi ilmoittaa koiran, joka ei jonkin ulkomuotovirheen, kivesvian tai kastroinnin vuoksi voi osallistua virallisiin luokkiin. Tällaisia virheitä ovat esimerkiksi:

* ridgettömyys
* ridgevirhe
* häntämutka
* värivirhe
* kivesvika tai kivespuutos

Lemmikkiluokat ovat epävirallisia, ja niihin voi osallistua myös koira, jolla on virallisissa näyttelyissä kilpailemisen estävä pysyvä lääkitys. Lääkittynä osallistuvan koiran tulee kuitenkin olla kliinisesti täysin terve. 

Tuomari

Lemmikkiluokat arvostelee Elena Ruskovaara Suomesta. Elenan esittelyyn voit tutustua tuomariesittely-sivulla. 

Kilpailuluokat

Lemmikkiluokan koirille on näyttelyssä samat luokat kuin virallistenkin luokkien koirille. Käyttöluokkaan voivat osallistua KVA tai JVA arvon omaavat koirat. 

Lemmikkiluokan koirat voivat osallistua myös erikoiskilpailuihin paras ridge, paras pää, parhaat liikkeet ja paras maksakuono sekä parikilpailuun. Nämä kilpailut kilpaillaan päivän päätteeksi yhdessä virallisten luokkien koirien kanssa. eRRkkarissa lemmikkiluokan koirat voivat olla osa lemmikkikasvattajaryhmää tai -jälkeläisryhmää.

Ilmoittautuminen lemmikkiluokkiin

Ilmoittautumiset viimeistään 6.8.2018 (katso ilmoittautumishinnat)

Ilmoittautuminen lemmikkiluokkaan tulee tehdä internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä.

Netti-ilmoittautumiseen tästä.

HUOM! Netti-ilmoittautuminen maksetaan yhdistyksen pankkitilille ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaan. Järjestelmä kuittaa jokaisen onnistuneen ilmoittautumisen. Vain määräaikaan mennessä saapuneet ja maksetut ilmoittautumiset huomioidaan.

Ilmoittautumismaksut
Ilmoittautumismaksu 6.8.2018 mennessä:

Ilmoittautumismaksu SRB:n jäsenille 20 € (ei jäsen 30 €)
Pennut ja veteraanit SRB:n jäsenille 15 € (ei jäsen 25 €)
Yli 10-vuotiaat veteraaniluokassa ilmaiseksi

Ilmoittautumisten maksut suoritetaan tilille, maksettaessa käytettävä viitenumeroa!
IBAN FI06 1247 3000 1018 52
BIC NDEAFIHH
Saaja: Suomen Ridgeback-yhdistys ry
Viite: 4404
 
Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut:
Nina Lindqvist puh. 0400 689 629 tai e-mail: nina(@)lumottu.net (poista sulkeet)

Näyttelykirje ja numerolaput

Näyttelykirje julkaistaan yhdistyksen kotisivulla noin viikkoa ennen näyttelyä. Numerolapun lemmikkiluokan koiralle saa näyttelypaikalta. 


*** Valokuvaamme näyttelyssä. Huomioithan, että ilmoittamalla koiran näyttelyyn hyväksyt näyttelyssä otettujen valokuvien julkaisemisen yhdistyksen medioissa ja yhdistykseen liittyvissä medioissa. ***