Tapahtumakalenteri

16.10.2021

Rhodesiankoirien ulkomuodon jalostustarkastusLauantai  16.10.2021 - Espoo
Paikkana Espoon keskuksessa SKL:n koulutustila, osoite: Niittyrinne 2 A, 02770 Espoo
Tarkastajina toimivat ulkomuototuomari Paula Rekiranta sekä rodun oikeuksia hakeva ulkomuototuomari Sanna Törnroos.
Ulkomuodon jalostustarkastuksessa koiran rakenne arvioidaan yksityiskohtaisesti. Tarkastus pohjautuu rotumääritelmään, jalostuksen tavoiteohjelmassa asetettuihin tavoitteisiin sekä rotukohtaisiin ohjeisiin. Ulkomuodontarkastukseen osallistuvan rhodesiankoiran tulee olla vähintään 2-vuotias.
Tarkastuksen hinta on 20 euroa/koira (SRB:n jäsenten omistamat koirat) ja 30 euroa/koira (ei-jäsenten koirat). Ulkomuodon tarkastuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, paikkoja tarkastukseen on 12 kpl. Tarkastuksen toteutumiselle osallistuvien koirien minimimäärä on viisi (5).
Ilmoittautuminen aukeaa 20.09.2021 klo 09:00, viimeinen ilmoittautumispäivä on 08.10.2021.

Ilmoittautumiset jalostustoimikunnalle sähköpostitse: jalostustoimikunta[at]ridgeback.fi
Ilmoittautuminen on sitova!
Tilaisuus on kaikille Suomen Ridgeback-yhdistyksen jäsenille avoin eli otamme tilaisuuteen myös yleisöä. Poikkeustilanteen vuoksi yleisömäärä on rajoitettu kymmeneen henkeen, täten toivomme myös yleisöksi tulevien ilmoittautuvan etukäteen jalostustoimikunnalle sähköpostitse.
Yleisön ilmoittautumiset viimeistään 08.10.2021: jalostustoimikunta[at]ridgeback.fi
Kyselyt: jalostustoimikunta[at]ridgeback.fi / Nea Boman 0400 501 897
Jalostustoimikunta pyrkii järjestämään ulkomuodon tarkastuksia tarvittaessa, kuitenkin vähintään kerran vuodessa. Ulkomuodon tarkastuksien osalta koirien omistajat voivat ottaa yhteyttä jalostustoimikuntaan ja ilmaista kiinnostuksensa osallistua tarkastukseen. Minimimäärä ulkomuodon tarkarkastuksen toteutumiselle on viisi (5) koiraa.
*** Valokuvaamme tapahtumassa. Huomioithan, että ilmoittamalla koiran tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa otettujen valokuvien julkaisemisen yhdistyksen medioissa ja yhdistykseen liittyvissä medioissa.
***Jokainen tapahtumaan osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä, kokeen toimitsijat tai ylituomari eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkö näistä aiheutuvista kustannuksista.

Tapahtuman kotisivut

31.10.2021

Rhodesiankoirien monttumestaruus 2021 & avoin ajuetreeniSunnuntai  31.10.2021


Tarkemmat tiedot julkaistaan pian.