Tapahtumakalenteri

18.3.2018

Rally-tokon rotumestaruuskisatSunnuntai  18.3.2018 - Royal Canin Arena, Yrjönalhontie 2, Lieto.

Rhodesiankoirien rally-tokon ensimmäiset rotumestaruuskilpailut järjestetään sunnuntaina 18.3. Liedossa, Turun Seudun Agilityurheilijoiden virallisten rally-tokokisojen yhteydessä.

Rotumestaruus ratkotaan kaikkien luokkien kesken ja kolme parasta palkitaan.
Samana päivänä on kaksi eri kisaa, A ja B. Rhodesiankoirien rotumestaruus kisataan B-kisassa, tuomarina Anna Klingenberg.

Paikka: Royal Canin Arena, Yrjönalhontie 2, Lieto. Kyseessä on lämmin, tilava halli, jossa keinonurmi-alusta eli ihanteelliset olosuhteet vaativimmillekin rhodesiankoirille. Hallissa sisä-wc sekä buffa (maksu myös pankkikortilla).

Ilmoittautuminen: rhodesiankoirien ilmoittautuminen B-kisaan avautuu 6.2. (TSAU:n jäsenet 13.2. ja muut 20.2. alkaen). Voit myös ilmoittautua A-kisaan (tuomarina Pia Heikkinen) 20.2. alkaen (TSAU:n jäsenet 13.2.)

Paikkojen varaukset lomakkeella klo 18 alkaen, varsinainen ilmoittautuminen Virkussa paikan vahvistamisen jälkeen. Ilmoittautumisia sähköpostitse tai puhelimitse tai ennen ilmoittautumisajan alkua lähetettyjä lomakkeita ei huomioida. Ilmoittautumislomake tulee osoitteeseen http://tsau.info/rallytoko

Säännöt: Koirakon saaman hyväksytyn tuloksen pistemäärä painotetaan luokkakohtaisella kertoimella ja mestaruuden voittaa eniten pisteitä saanut koirakko. Jos pisteet menevät tasan, voittaa kilpailun ylemmässä kilpailuluokassa kilpaillut koirakko. Jos voittaja ei vieläkään selviä, luokassaan paremmin sijoittunut koirakko voittaa.
Kertoimet: ALO = 1; AVO = 1,06; VOI = 1,12; MES = 1,18

Tiedustelut: Anri Saarinen, puh. 0500 956534, e-mail: rallytoko.tsau@gmail.com
Järjestelyistä vastaavat RR-yhdistyksen rally-toko vastaava Suvi Santajärvi ja TSAU:n koetoimitsija Anri Saarinen.

Muistathan, että kisatakseen ohjaaja tarvitsee joko SPKL:n vuosi- tai kertalisenssin. Lisenssi ostetaan Virkusta. Lisätietoja: http://www.palveluskoiraliitto.fi/palveluskoiraliitto/lisenssi.html

Tervetuloa mukaan!